UA-19032015-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Meet theFinns in Finland

Kotoisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina

Cosy Finland tuottaa suomalaista elämäntapaa esitteleviä elämyksiä ulkomaalaisille. Paikkana koti, kodinomainen ympäristö, asuinympäristö tai vapaa-ajan asunto.

Vierailuja toteuttavaan isäntäverkkoon kuuluu lähes sata suomalaisuudestaan ylpeää isäntää, yksin tai yhdessä perheen kanssa.

Jotta kohtaaminen olisi kotoisa, ihannemäärä kerralla on yhdestä neljään vierasta. Yksi taksillinen on myös kuljetuksen kannalta toimiva valinta. Mikäli ryhmä on suurempi, se jaetaan useampiin osoitteisiin. Muutamia suuremmille ryhmille soveltuvia kohteita löytyy myös.

Vierailut kestävät muutaman tunnin, yleensä klo 18-21. Vierailun aikana ulkomaalaisella on erinomainen tilaisuus kysellä suomalaisesta elämänmenosta ja halutessaan kokea suomalaiseen elinpiiriin liittyviä asioita.

Useita eri teemoja kuten mölkky-ilta, suomalainen illallinen, sauna ja leivonta. Useita kielivaihtoehtoja. 

 

Suomalainen ilta on kestosuosikki

Vieras saa kutsun suomalaiseen kotiin. Illan aikana, klo 18-21, hän seurustelee ja nauttii suomalaista ruokaa yhdessä isännän/isäntäväen kanssa. Illallinen koostuu alkusalaatista/keitosta, isäntäväen reseptien mukaan valmistetusta pääruoasta ja jälkiruoasta ja/tai kahvista.

Vierailupaikka valitaan asiakkaan kyselyn perusteella.  Cosy Finland lähettää kutsun, jossa saapumiseen tarvittavat ohjeet julkisilla kulkuneuvolla tai taksilla.

Saunailta

Cosy Finland järjestää ulkomaalaiselle kutsun suomalaiskotiin viettämään iltaa saunakulttuurin merkeissä. Illan aikana vieraalle kerrotaan suomalaisten saunatavoista. Halutessaan vieras voi kokeilla saunomista. Saunakahvit tai kevyt saunapala kruunaa vierailun.

 

Mölkky-ilta

Iltaa vietetään suomalaiskodin pihamaalla tai läheisessä puistossa kevyen, kaikille soveltuvan Mölkky-pelin merkeissä. Pelaamisen lomassa nautitaan pientä purtavaa.

 

Cosy Finland kotivierailuja jo vuodesta 2005 - diasarja kertoo media- ja muista virstanpylväistä.

Laatuohjelma

Cosy Finlandin pyrkimyksenä on laadukkaiden palvelujen tarjoaminen Suomeen saapuville matkailijoille ja jatkuva laadun kehittäminen. Cosy Finland on osallistunut laatuohjelmaan ja rakentanut päivittäistoimintaansa sen avulla. Perusta on olemassa ja siitä osoituksena Laatutonni-diplomi vuodesta 2006.   

Vastuullinen liiketoiminta 

Cosy Finland tuntee vastuunsa taloudellisissa, sosiaalisissa ja ympäristöasioissa ja kannustaa myös yhteistyökumppaneitaan vastuulliseen toimintaan ja ympäristön huomioimiseen. 

Taloudellinen vastuu

Toiminnan tuloksellisuus takaa sen, että Cosy Finland pystyy palvelemaan asiakaskuntaansa ja järjestämään vierailuisäntinä toimiville yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuksia kehittää kielitaitoaan ja kasvattaa kulttuurituntemustaan. Toiminnan tuloksellisuus on kaiken suunnittelun ja kehittämisen peruste.

Cosy Finland huolehtii myös verovelvollisuuksista kuten 24 % arvonlisäverosta ja yritysveroista.

Palvelut perustuvat Laatutonni kehittämisohjelmaan.

Sosiaalinen vastuu

Cosy Finlandin vierailuisännät arvostavat muita kulttuureja. Lapsiperheissä vierailut toteutetaan lasten ehdoilla. Lapset elävät omien aikataulujensa mukaan. Lapset eivät saa olla vieraiden takia poissa koulusta eikä heitä valvoteta vieraita viihdyttämässä.

Ympäristövastuu

Cosy Finland pyrkii huomioimaan ympäristövaikutukset kaikessa toiminnassaan. Pyrkimystä tukemaan on laadittu kestävän kehityksen ohjeet.

 Suosimalla sähköisiä viestintävälineitä vähennämme ympäristönkuormitusta. 

Cosy Finland on toimintansa alusta alkaen ottanut vakavasti vastuullisen liiketoiminnan haasteet ja vastannut niihin muun muassa osallistumalla Laatutonni-ohjelmaan. Olemalla mukana myös matkailualan tunnuslukuvertailujärjestelmässä, LaatuVerkossa, yritys saa ajantasaiset vertailutiedot asiakastyytyväisyydestä sekä toimialan tunnusluvuista. Yritys on myös käynyt läpi Laatutonni-ohjelman vaatiman laatuvalmennuksen.