UA-19032015-1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Become a Traveler

Cosy Finland helps you to be a traveler not just a tourist.  Using our connections You have a lot of local experiences to describe to your friends and colleagues when returning from your trip to Finland.

Meet theFinns in Finland

since 2005 


Cosy Finlandin tietosuojaseloste


Laadittu 23.5.2018

Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018.
Tämä on Cosy Finlandin henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste – tiivistelmä Cosy Finlandin käytännöistä


Tähän tiedotteeseen ja tietosuojaselosteeseen yhdistetty Cosy Finlandin eri sidosryhmien, vierailuisäntien, asiakkaiden ja muiden uutiskirjeiden vastaanottajien henkilötietojen käsittelyä koskevat menetelmät.

Henkilötietojen käsittelijä

Cosy Finland, Y-tunnus 1965584-0 Cosy Finland, Espoo
Viherlaaksonranta 10, 02170 Espoo 

Yhteyshenkilö henkilötietoja koskevissa asioissa

Yrittäjä Kirsti Sergejeff
kirsti.sergejeff@cosyfinland.com
Tel. +358 40 596 5434
www.cosyfinland.com

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteritietojen kerääminen perustuu suostumukseesi. Emme koskaan myy verkkosivustolla rekisteröityä tai muuten muutoin meille ilmoitettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Kenen tietoja käsittelemme

  • Vierailuisännät ja vieraat
  • Palveluntarjoajat
  • Sidosryhmät
  • Asiakkaat
  • Mediatyöskentelyn vuoksi haastatellut henkilöt ja yhteistyökumppanit
  • Puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivujen kautta yritystämme lähestyvät

Mistä saamme tietoja

  • Vierailuihin liittyvät tiedot saamme Cosy Finlandin verkkosivuilla olevien ”Inquiry Form”- ja ”Ilmoittaudun infolistalle”- lomakkeiden ja puhelimen tai sähköpostin kautta 
  • Palveluntarjoajien tiedot saamme heiltä itseltään
  • Sidosryhmien ja asiakkaiden tiedot saamme verkkoviestien kautta tai erilaisissa tilaisuuksissa heiltä itseltään tai julkisista tietolähteistä
  • Mediatyösketentyyn liittyvät tiedot saamme haastatteluissa ja media-asiakkaan kanssa keskustellessa julkaisusta
  • Uutiskirjeen vastaanottajien tiedot saamme heiltä itseltään

Katsomme, että olemalla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen täyttämällä olet hyväksynyt henkilötietojesi käytön viestinnässämme.

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme Google Analyticsia analysoimaan verkkosivuston käyttöä. Google Analytics tuottaa tilastoja ja muita tietoja siitä, miten sivustoa käytetään tallentamalla evästeitä käyttäjän tietokoneella. Sivustomme tuottamia tietoja käytetään raporttien luomiseen sivuston käytöstä. Google tallentaa ja käyttää näitä tietoja. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi
Voit myös estää evästeet. Useimmat selaimet sallivat evästeiden estämisen.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme tietoja niin kauan kuin käsittelyperuste on olemassa tai henkilö poistaa itsensä tai pyytää meitä poistamaan tiedot.

Henkilötietojen säilytysaikoihin vaikuttaa kirjanpitolaki. Tilikauden tositteet, liiketapahtumia koskeva kirjeenvaihto sekä muu kirjanpitoaineisto tulee säilyttää kuusi vuotta sen kalenterivuoden lopusta, jonka aikana tilikausi päättyy.

Vahingonkorvausvelvollisuuden vanhenemisajan vuoksi säilytämme sopimukset ja sopimuksen kaltaiset asiakirjat kymmenen vuotta.

Itsetuotetut lehtiartikkelit ja muu Cosy Finlandin toimintaan liittyvä aineisto säilytetään pysyvästi.

Näitä tietoja käsittelemme

Cosy Finlandin verkkosivuilla on monta tapaa, joiden avulla voit olla yhteydessä ja jättää yhteystietosi, jotta voimme palvella sinua. Yhteystietoja käytämme pyydetyn tiedon käsittelyyn ja palveluiden toimittamiseen.
Käsittelemme vain tietoja, jotka olet meille toimittanut, tai joiden käsittelyyn olet antanut suostumuksesi, esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ammattinimike

Jos olet vierailuja varten perustetulla isäntä- tai info-listalla löydät kulloinkin kerättävät tiedot lomakkeesta. Muun muassa seuraavat tiedot kerätään

  • Nimitiedot
  • Taloudessa asuvat, vierailuihin osallistuvat muut henkilöt 
  • Kielitaito
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Pankkitilin numero
  • Muut vierailujen järjestämistä varten annetut tiedot

Vierailuihin liittyviä tietoja kerätään isänniltä/halukkailta itseltään isäntä-/infolistalle liittymisen yhteydessä ja sitä seuraavissa kirjeenvaihdoissa.


Henkilötietoja luovutetaan vierailujen toteuttamisen yhteydessä vierailulle tuleville henkilöille ja vieraita välittäville tahoille.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoja meille tallennetuista henkilötiedoistasi. Lisäksi voit pyytää virheellisten tietojen korjaamista, tietojen rajoittamista tai henkilötietojen poistamista.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojaviranomaiselle.

Voit kieltää tietojesi käyttämisen suoramarkkinointiin. Emme luovuta ilman suostumustasi henkilötietojasi tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun. 

Miksi käsittelemme tietojasi ja millä perusteella?

Cosy Finland käsittelee useiden ihmisryhmien henkilötietoja tuottaakseen palveluja. Tallennettuja tietoja käytetään vierailujen hoitamisessa ja lehtiartikkeleiden ja muun mediasisällön tuottamisessa.

Kuka muu käsittelee tietojasi?
Henkilötietojen käsittelyssä käytetään palvelujentarjoajia, joiden kanssa on tehty tietosuoja-asetuksen mukainen sopimus henkilötietojen käsittelystä kuten sähköpostimarkkinoinnin työkaluja.

Kuinka suojaamme tietosi?

Käytämme palomuuria ja asianmukaista virustorjuntaa ja hyväksi todettuja, tunnettuja pilvipalveluja.
Rajaamme tietoihin pääsyn henkilöihin, jotka sitä tarvitsevat

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja siirtyy EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, mikäli ulkomaalainen vieras tulee sieltä. Isännän yhteystiedot lähetetään vieraalle, jotta vierailu voidaan toteuttaa.

Tietojen ja tietosuojapolitiikan muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöjä milloin tahansa. Viimeisin päivityspäivä löytyy ensimmäisen sivun merkinnästä.